Første innføringskurs er nå historie

I går holdt vi det første av vårens to kurs i bruk av WordPress. Syv engasjerte deltakere fikk i løpet av tre timer en introduksjon til den kanskje mest brukte publiseringsløsningen/bloggverktøyet pdd.

Kurset startet med en presentasjon av WordPress og en innføring i noen viktige begreper. Denne er laget i Prezi og ligger tilgjengelig for alle på: http://prezi.com/5ke9syv1swon/wordpress-1001/.

Del to var en demo hvor underviser bygget opp en fiktiv kursside for WordPress. Malen til denne siden kan du se her: http://site.uit.no/wordpresskurs/.

Etter demoen var det deltakerene sin tur til å praktisere det de hadde lært. Oppgaven de fikk var å lage……… en fiktiv kursside for WordPress! Oppgaveteksten finner du på adressen: http://site.uit.no/wordpresskurs/kurs/wp-1001/oppgaver-wp-1001/.

Hvis du synes dette virket spennende så går det neste kurset 20. mars. Påmelding gjøres på kurssiden: Innføring i WordPress (frist 19.03.2012). Vi sees! (Det kan komme endringer i opplegget, men innholdet vil i hovedsak være det samme.)

___________________________________________

Var du deltaker på det første kurset og har tilbakemeldinger, ønsker, tips etc så legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget. På forhånd takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *