Kurs: Innføring i WordPress

Kurs 28.02.2012 : Innføring i WordPress (frist 27.02.2012)
Kurs 20.03.2012 : Innføring i WordPress (frist 19.03.2012)

Vi minner om kurs i bruk av WordPress arrangeres både 28. februar og 20. mars. Det er kun 16 plasser tilgengelig så det gjelder å være tidlig ute. Påmeldingsfristene er henholdsvis 27. februar og 19. mars.

Kursbeskrivelse
Kurset er todelt og vil gi en innføring i bruk av WordPress. I første del vil deltakerene få kjennskap til sentrale begreper som blog/blogg, page/side, post/innlegg, category/kategori, tag/nøkkelord, plugin/innstikk, og theme/tema. Del to vil være en praktisk øvelse hvor vi tar utgangspunkt i tjenesten blogg.uit.no. Hver deltakter vil opprette sin egen blogg, skrive innlegg, legge til bilder og video, legge til nøkkelord og kategorier, aktivere innstikk og endre tema.

Målgruppe: Ansatte som ønsker en innføring i bruk av WordPress

Les mer og meld deg på via linkene under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *